Npt mi yapıyormuşum? Bu oyunda Keyfi Veyahut Degil Ölünce Npt mi oluyor.Beni Sadece Bu Oyunun Yöneticilerinin Kuralları Oyundan yıldırdı.Emek Harcıyorsun Maddi Manevi SeeL Warrior Yazıyorum Mute yiyorum? Niye Forum varmış oraya koyacakmışım.Benim bilgim yok haberim yok Uyarıyı görmedim.Nezaketen Bir Pm ye Bakardı.Arkadaşım yaptıgın yasak Bir daha tekrar edersen Mute diye.Şunu unutuyorlar Bizler olmasak Bu oyunda Ne kural Kalır Nede Başka birşey.Ticket atıncada Tehtid etti oluyoruz.Çözüme bak.Ya Sanki ismimi bilmiyorlar Art niyetli bir insan degilim.Jurilerden Beni Eski
Yeni Tanıyanlarda Vardır zaten Az çok fikir Sahibi Olabilirler.Char hâlâ Muteli.2 gün oldu bu ne şimdi.Ben nasıl sitem edebilirim.Teşekkür mü edicem?Niye Hayır Karakteride Yüzükle Satıcam Seal Kurmuşum mercanta o da bir item sayılır.Yani Sell Raptor Shard vb Sıkıntı yok bunda var Niye yani O benim Hakkım Her türlü Satabilirim.Işin garibide Karakterimi Kc çevirecektim.Ben hep GOLD BARLARI TL ile almadım. Hem dolandıcılardan kurtulmak için Hemde Server da bir Emek Var Bi gideri Var Daha Güzel olması için Desteklemek amacıyla Hep TL ile kc çektim.Insan Bu düşüncedeyken Böyle Saçma Küçük Hesaplar yaparak Oyundan Yıldırıldım Benim SEEL le derdim yok Itemleride Yaktım Charıda Satılmaz Hala getirdim.Aman Siz User Kaybeteyin.Cz de Ki olaylarada Npt Diyorsanız.Banlayın Nasıl olsa kafanıza göre kural koyup Uygulayabiliyorsunuz Sıkıntı yok.