- Konbuyu başlatan
Sadece oda değil saniye 46 da falan wall hack te çok açık belli yerdeki o kazık gibi olan şeylerin içinden geçiyor yorumu gm ekibine bırakıyoruz artık bu arkadaş ve bu arkadaşın tüm clanındaki üyelerde aynı programdan mevcuttur.erxan' Alıntı:Can/Pot/Mana için HF açmış adam ya.
O koxpu kullanan adamları anlamıyorum abi bariz belli oluyor kullandığın birde pk atıyor.
boyle insnalardan gercekten cok skıldım :/ oynyasm gelmıyor ..erxan' Alıntı:Can/Pot/Mana için HF açmış adam ya.
O koxpu kullanan adamları anlamıyorum abi bariz belli oluyor kullandığın birde pk atıyor.
Bu kadar itemi olan bir karakterin 3.party yazılım kullanmasına bende pek inanamıyorum... Gm ekibi araştırır ilgilenirRisc' Alıntı:kardeşim böyle birşey mümkün olamaz sızde goruntu bugu oldugu ıcın sureklı wolf atılyor gıbı gorunuyor .
1 kişide olsa yani videoyu çekende olsa bug denilebilir doğrudur fakat 4 5 kişide aynı görüntüyü görebiliyorsa bu bug değildir gm ekibi inceledikten sonra herşey açığa kavuşur.Risc' Alıntı:bizi tanıyan ve bızımle oyun oynayıp pk atan kısıler ınsanlar boyle bırsey kulanmaya yeltenmıycegımızı bılırler kı bunca ıtemı ve np sı olan bır ınsan neden hıle veya kxp kulanma geregı duysunkı cok sacma mantıksız dusuncelere kapılmayin bence. sizde bellıkı goruntu bugu olmus srekl ı wolf atıyor seklınde gorunuyor
Teşekkürler ilgi ve alakanız için...Duellona' Alıntı:Kişi cz de sektiği için böyle görünüyor ek olarak cz de sekmek yasaktır. Attack ban atıldı.
attack ban atılmamıştır aktif olarak cz de kendisi?Duellona' Alıntı:Kişi cz de sektiği için böyle görünüyor ek olarak cz de sekmek yasaktır. Attack ban atıldı.
mage oto tp %100 var db yediği an tp oluyo onunda videosunu alıcaz bakalım ozaman nolcakFornClakes' Alıntı:Attack ban ? Güzel hikayeler.Adam program kullanmaya devam ediyor.Görüntü bugunun nasıl birşey olduğunu biliyoruz.Monumentten Bowl girişe atak nedir ? Magelerde oto tp dahasını saymamı istermisiniz ? @Duellona