- Konbuyu başlatan
- 27 May 2015
- 20
- 0
- 1
- 34
Bazılarınız arrdream gelsin diye basbas bağırıyor. Bana kalırsa Arrdream Gelmemeli. Sebebini Belirtmek Için Tahminen Olabilecekleri yazayım.
Arrdream Gelirse
Arrdream Için üç beş oyuncu daha gelecek.
Clanlar da Arrdream Cz Ayrımı Çıkıcak. Bir Çok clan dağılacak.
Bu sebepten bir çok oyuncu Oyunu Bırakacak.
Clanlar Dağılmasa bile aralarındaki birlik bitecek. Cz yada arrdream ikisinden birisi boş kalacak.
59 lwl a kasmak 20 dakika be! üstüne dizeceklerin ortalama bir ardream charı için bu serverda 15 gününü harcaman yeterli. Biz günlerce uğraşalım 83'e kasalım en az 3 premium alalım,35-40 gb harcayalım skilleri açalım,full set dizelim,yüzükleri,earingleri,kolyeleri +2 liyelim sen gel ardream de emek de masraf de dalgamı geçiyorsun kardeş ne emeği?Benim skill açtığım paraya sen serverin en kral ardream charını dizersin!
Ardream parası vakti olmayan haftalık babasından harçlık alan adamın pk ya çıkacağı yerdir.
(Reklam yapmakta istemiyorum bir diğer serverde bu sorunu yaşadık ve gördük.)
Teşekkürler herkese iyi forumlar dilerim.
(Facebook sayfanızın kapanması gerçekten çok kötü olmuş geçmiş olsun bir an önce aynı şekilde userlerini diğer sayfada toplanmasını dilerim)
Arrdream Gelirse
Arrdream Için üç beş oyuncu daha gelecek.
Clanlar da Arrdream Cz Ayrımı Çıkıcak. Bir Çok clan dağılacak.
Bu sebepten bir çok oyuncu Oyunu Bırakacak.
Clanlar Dağılmasa bile aralarındaki birlik bitecek. Cz yada arrdream ikisinden birisi boş kalacak.
59 lwl a kasmak 20 dakika be! üstüne dizeceklerin ortalama bir ardream charı için bu serverda 15 gününü harcaman yeterli. Biz günlerce uğraşalım 83'e kasalım en az 3 premium alalım,35-40 gb harcayalım skilleri açalım,full set dizelim,yüzükleri,earingleri,kolyeleri +2 liyelim sen gel ardream de emek de masraf de dalgamı geçiyorsun kardeş ne emeği?Benim skill açtığım paraya sen serverin en kral ardream charını dizersin!
Ardream parası vakti olmayan haftalık babasından harçlık alan adamın pk ya çıkacağı yerdir.
(Reklam yapmakta istemiyorum bir diğer serverde bu sorunu yaşadık ve gördük.)
Teşekkürler herkese iyi forumlar dilerim.
(Facebook sayfanızın kapanması gerçekten çok kötü olmuş geçmiş olsun bir an önce aynı şekilde userlerini diğer sayfada toplanmasını dilerim)
Moderatör tarafında düzenlendi: