- Konbuyu başlatan
- 5 Haz 2015
- 5
- 0
- 1
Karakter Adı: S4KS4K
Hesabın Kapatılma Tarihi: 05,06,2015
Hesabın Kapatılma Sebebi: KC SATIŞI ( YANLIŞ ANLAŞILMA )
Savunma:
Merhabalar kolay gelsin Oyunda gamemasterlara sorduğum üzere KC satışının yasak olduğunu öğrendiğimden beri KC satışlarını durdurmuştum ( TL ile )
Ancak sponsor oldugunuz forumdaki konumdan silmeyi unutmuşum.
Bu bir bahane değil Çünkü son teklif hesabmıada bakarsanız orada KC satış linki yoktur.
Ancak bütün charlarımın direk banned yemesi hiç hoş olmadı
Dc premium vs. para verdiğim oyunu neden yasak olan KC satışıyla riske atayım?
Lütfen ilgilenmenizi ve HDD ban ve charlarımın bannedinin açılmasını rica ediyorum
NOT: Isterseniz KCLERI silebilirsiniz sıkıntı yok ama. oyun içi 29 m den satıyordum yasak olduğunu duyduktan sonra. Lütfen ilgilenir misinz?
NOT2: Istenirse eldende verebilirim KC leri 2500 KC nin hepsi duruyor. Satılmadı > dediğim gibi iptal etmiştim zaten. silmeyi unutmuşum Banım açıldıktan sonra loglar takip edilebilir. Pustan vs. de almam yani.
Hesabın Kapatılma Tarihi: 05,06,2015
Hesabın Kapatılma Sebebi: KC SATIŞI ( YANLIŞ ANLAŞILMA )
Savunma:
Merhabalar kolay gelsin Oyunda gamemasterlara sorduğum üzere KC satışının yasak olduğunu öğrendiğimden beri KC satışlarını durdurmuştum ( TL ile )
Ancak sponsor oldugunuz forumdaki konumdan silmeyi unutmuşum.
Bu bir bahane değil Çünkü son teklif hesabmıada bakarsanız orada KC satış linki yoktur.
Ancak bütün charlarımın direk banned yemesi hiç hoş olmadı
Dc premium vs. para verdiğim oyunu neden yasak olan KC satışıyla riske atayım?
Lütfen ilgilenmenizi ve HDD ban ve charlarımın bannedinin açılmasını rica ediyorum
NOT: Isterseniz KCLERI silebilirsiniz sıkıntı yok ama. oyun içi 29 m den satıyordum yasak olduğunu duyduktan sonra. Lütfen ilgilenir misinz?
NOT2: Istenirse eldende verebilirim KC leri 2500 KC nin hepsi duruyor. Satılmadı > dediğim gibi iptal etmiştim zaten. silmeyi unutmuşum Banım açıldıktan sonra loglar takip edilebilir. Pustan vs. de almam yani.
Moderatör tarafında düzenlendi: