Fr de dmg artışı olur, alan dmglerinde artış olurbiz mageler yatalak olmuşuz burda gelen geçen tek atıyo yapın yapın takıları +1 z r ye ölelim
Takı değerini kaybetti oyunda bu yüzden piyasayı canlandıracak ve oyuna yeni heyecan getirecek.Bence +1 yüzde yüz olmalı çünkü bu açıldıktan 1 hafta sonra pkdakilerin yarısı ful item olacak ve yeni başlayan biri için item yapıp basmak gözüne sıkıntı görünecek eger kolay görünsünki gelen user kaçmasın cazip görünsün
Item kiralama sistemi getiririz olur biter o çok dert değil altyapımızda sistemlerimiz mevcut aktif olanlardan çok olmayanlarda var efendim.Bence +1 yüzde yüz olmalı çünkü bu açıldıktan 1 hafta sonra pkdakilerin yarısı ful item olacak ve yeni başlayan biri için item yapıp basmak gözüne sıkıntı görünecek eger kolay görünsünki gelen user kaçmasın cazip görünsün
Yada %30 10m yapıcaksın ki zor olsun piyasa değerlesin.+1 %50 Ne büyük saçmalık ??? Para veriyorsan %100 olacak benim görüşüm şahsen. Foverin Imır vs. vs. bunlara 50m mi verilecek. Piyasası ne ki zaten ?? Parası olan basıcak %100 !!
Hiç bilemedin +1 %100 1GB - +2 %100 2GB - +3 %100 3GB YAP PİYASA ŞENLENİR. PAZAR ARTAR PK ZEVKLİ OLUR.Yada %30 10m yapıcaksın ki zor olsun piyasa değerlesin.
bugün bir adamla konuşuyorum adam diyor ki 6 charla farm yapıyoruz günde 40 gb kasıp satıyoruz diyor, bu adamın dengi olmak için ya oyuna aylık 300 400TL verirsin ya da oynamazsın olur biter tarzına dönerHiç bilemedin +1 %100 1GB - +2 %100 2GB - +3 %100 3GB YAP PİYASA ŞENLENİR. PAZAR ARTAR PK ZEVKLİ OLUR.
Benimde anlatmak istediğim şu. GB veriyorsan %100 olsun. 1 2 3 gb zor değil. %50 saçmalık geliyor bana. %50yapacağına %10 yap zor olsun para gitmesin. Senin dediğin gibi 6 carla farm yapmıyoruz.bugün bir adamla konuşuyorum adam diyor ki 6 charla farm yapıyoruz günde 40 gb kasıp satıyoruz diyor, bu adamın dengi olmak için ya oyuna aylık 300 400TL verirsin ya da oynamazsın olur biter tarzına döner
parası olan oynasın olmayan oynamasın tarzı kaliteyi düşürür pvp server burası steam usko da +9 raptora 3-4 bin TL verecek adam orada oynar
yarın +8 shell setli, +1 iron setli adamın karşısında kim oynar? oyunculuk mu yoksa paranın mı sözü geçecek mesele orada.
hocam adamın parası wardır kc alır gene ıtem alır yanı. kc satılmasın sadece kullanılsın dıosan o da yayıncının ısıne gelmez. adam babasının hayrına server acmıyorparaya bu kadar aç olmak iyi bişe değil burda para öne cıkmasın herkes oynaya bilsin adamın biri gelip bizden 2 ay sonra başlayıp 300 400 yatırıp bizi kesmesin istediğimiz bu oda emek versin herkes gibi.