Hdd ban kaldırma ve karakterimin açılma talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cabbar

The Knight Online Player
21 Eki 2015
24
0
1
Karakter Adı: MusLumunCiletcisixD


Hesabın Kapatırla Tarihi: 20.10.2015


Hesabın Kapatılma Sebebi: Admini kandırma, küfür


Savunma ;


''Admini 70 skilim açılmadı diyerek kandırmaya çalıştım ve ban yedim. Başka bir karakterle girip küfür ettim hdd ban yedim. Kabul ediyorum suçumu ağır bir durum. Bu durumu bidaha tekrarlamıyacağıma söz veriyorum. Karakterimin ve hdd banımın bir an önce açılmasını istiyorum. Gece çalıştığımdan gündüzleri tek vakit geçirebileceğim şey bu. Beni anlamanızı istiyorum. Bir daha tekrarlamiyacağıma jüriler önündede söz veriyorum. Nolur hesabım ve hdd banım açılsın.''


Şeklinde savunma yapmıştım reddetmiştiniz efendim Sayın Jurim Sexyy küfür nedeniyle ban yiyen charın kapalı kalmasını uygun görmüştü. 1 hafta oldu gereken cezayı çektim efendim artık normal hayattada küfür etmiyorum. Uygun görürseniz Hdd banım kalksın. Bidaha yapmayacağım. Tekrardan özürlerimi sunuyorum ...
 

Nestunkojika

Juri Seviye 1
23 Eki 2015
61
4
8
Konuyla Ilgilenen Juri : Nestunkojika


Açıklama : Bu konuyu daha önce de görmştüm . Sexyy'nin yaptığı açıklamayı Sonuna kadar haklı buluyorum . Küfürün hiç bir yerde hiç bir mantıklı açıklaması yoktur . Insanların Şahsına , Değerlerine , Ailesine Küfür edilemez. Bir eğlence platformu kuran insanlara küfür ederek , onların şevk , istek ve amaçlarını kıramazsınız . Ikinci konu ise yalan 70 sklilimi açılmadı diyerek insanları tabir-i caizse " salak " yerine koymaya çalışmanız


Karar : Yapılan hareket ve hakaretlerin kabul edilebilir veya affedilebilir bi yanı olmadığı için " MusLumunCiletcisixD " nickli Charın bulunduğu Account banlı kalmalı , Aradan geçen zaman zarfı , Hata işleyen playerin pişmanlığı ve özür dilemiş olması göz önünde bulundurularak HDD BAN'ın kaldırılması uygundur.


Son Kararı GM ekibi verecektir.
 

WestCo4st

Juri Seviye 1
22 Eki 2015
88
5
8
32
Konu ilgilenen jüri : WestCo4st


Açıklama: Bilinçsizce veya hata sonucu yapılan her yanlış affedilebilir ancak bilerek ve isteyerek sadece oyunumuzu kaliteli yapmak adına çalışan insanları önce kandırmaya çalışıp daha sonra küfür etmek bence affedilmemeli. Olabildiğince az olumsuz karar bildirmeye çalışsamda kendimi konuyla muhattap olan GM arkadaşımın yerine koyup empati kurduğumda fikrimin olumsuz olduğu sonucuna vardım. Bu durum cezasız kalmamalıdır.


Karar: Jüri üyesi Nestunkojika arkadaşımın söylediklerine katılarak karar konusunda da hemfikir olduğumu belirtmek isterim. Düşünceme göre "MusLumunCiletcisixD" nickli karakterin banı kalmalıdır , ikinci bir şans isteyen arkadaşımıza ip ban kaldırılarak bir fırsat tanınmalıdır. Son karar Game Master arkadaşların takdirindedir.
 

HAN

Juri Seviye 1
19 Eki 2015
121
3
18
Konuyla ilgilenen Juri : HAN


Açıklama : Bir çok kişi savunmasını yazarken olayı biraz saptırıyor , kendini bir nebze haklı göstermeye çalısıyor . Biz bunların farkındayız, sizi bu konuda tebrik etmek isterim suçunuzu olduğunuz gibi yazmış olmanız ve mahkeme kurallarına uygun bir şekilde açmanız güzel bir göstergedir . Konuya gelecek olursak . Bir yetkiliyi kandırmak veya kandırmaya çalışmak suçtur . Bu insanlar işini en güzel şekilde ve en layığı ile yapmaya çalışıyorlar, böyle bir durum yetkili ekibin canını sıkar ve çalısma sevkini söndürebilir . Buda bütün kullanıcıları alakadar eder . Yapmış olduğunuz yanlış yüzünden bütün kullanıcılara pay çıkabilir . Diğer bir suçunuz küfürdür . Aynı şekilde işini yapan yetkililere küfür etmek benim bile canımı sıkmaktadır . Ben kendi payıma insanlara 2. bir şansı verirken oldukca iyi düşünürüm .


Karar: Diğer Juri üyelerinin görüşlerine katılmaktayım . "MusLumunCiletcisixD" nickli karakter banlı kalmalıdır . IP BAN kaldırılarak şahsa son bir şans verilmelidir . Son sözü GM Ekibi söyleyecektir .
 

cabbar

The Knight Online Player
21 Eki 2015
24
0
1
Değerli Jürilerim, Saygı değer Game Mastırım ben suçumu anladım. Lakin Charda itemlerim mevcut kc çekmiştim premiumum mevcut onları kullanarak charımı kaldığı yerden kasmak istiyorum. Lütfen Charımıda açın bu bana çok iyi bi ders oldu cidden.
 

cabbar

The Knight Online Player
21 Eki 2015
24
0
1
Charımıda açın itemleri devam ettirip pk hazırlanacağım Sayın Jürilerim affedin
 

Duellona

The Knight Online Staff
Yönetici
The Knight Online Staff
26 May 2015
1,966
57
48
Mahkemeyle ilgilenen yetkili : Duellona


Özür dilediğiniz için ve jurilerin de Ip banınızın kaldırılmasını istediğiniz için karakterinizin banıda kaldırıldı. Özür dilemek erdemliktir teşekkür ederiz.


Konu Kapatıldı


Mahkeme Sona Erdi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst