BaLTaZaR gereksiz yere pc blocked yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baltazar

The Knight Online Player
8 Kas 2015
4
0
1
Karakter Adı:BaLTaZaR


Hesabın Kapatılma Tarihi:06,11,2015


Hesabın Kapatılma Sebebi: illagel program


Savunma: kullandığım program için özür dilerim hatamı anladım ve bu durumdan pismanım. hem bu ss de illagel program var ama kullandığım bir özellik yok.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Duellona

The Knight Online Staff
Yönetici
The Knight Online Staff
26 May 2015
1,966
57
48
Mahkemeyle ilgilenen yetkili : Duellona


Konunuzu Lütfen Mahkeme Kurallarına göre düzenleyiniz. Aksi taktirde 24 saat içerisinde reddedilenler bölümüne taşınacaktır.


 

LegendLady

Banned
27 Eki 2015
8
0
1
bunasıl bırsey?Sen adamın resmen Masaustune baglanmısın ve goruyorsun oyunla alakası yok adamın masaustunu goruyorsun?Bunu acıklarmısın sen bıze nerden geliyor bu hak?Belkı adam ozel bırsey yapıcak Belkı adam banka hesabıyla ılgılı bır ısleme yapıcak Belkı adam TC le ılgılı bır ıslem yapıcak bunu bıze mantıklı bır açıklama yaparmısın oyunun datalarından adamın ne yaptığını gorebılırsın ıstedıgın seyı yapmanada hakkın vardır ama sen adamın masasustune nasıl bağlanırsın?kım sana bu yetkıyı verıyor sankı adamın masaüstüne TW progmıyla baglanmıs gıbısın bunu acıklarmısın bıze... LegendLady
 

WestCo4st

Juri Seviye 1
22 Eki 2015
88
5
8
32
Konu ile ilgilenen jüri: WestCo4st


Açıklama: Kişinin çok açıkca illegal program kullandığına eminiz normal şartlar altında belki ikinci bir şans verilebilirdi şayet düzgün bir savunma görseydik. Kişi kendini savunmuyor adeta 2 gündür herkesi taciz ediyor açtığı yersiz konuları kapatmaktan gönderdiği saçma sapan özel mesajlara cevap vermekten yoruldum. Bu durumda haliyle savunması beni ikna etmedi.



Karar: Şahsım adına karakterin ban durumunun kaldırılmasını doğru bulmuyorum. Son karar Game Master arkadaşların takdirindedir.
 

baltazar

The Knight Online Player
8 Kas 2015
4
0
1
biz bir ekibiz ve diğer arkadaşlarım ben olmayınca yarım kalıyor ve yargı gayet yavaş ilerlemesinden dolayı geriliyorum bundan dolayıdır yaptığım bütün taşkınlıklar. ayrıca bana özel bir bilgisayara izinsiz girdiğinizide atlamayalım..
 

Sexyyyy

Juri Seviye 2
2 Haz 2015
221
12
18
27
Bilgisayara girmek mi :) ahahaha hangi dönemde yaşıyoruz ya kimse kimseden izinsiz bilgisayarına bağlanamaz ki böyle birşey olsaydı ne paralar kaldırılır nelere sebeb olunurdur belliki arkadaş koxpun çalıştığını kanıtlamak için fotoğraf çekmiş atmış biryere :)


OnlineHile ;)
 

baltazar

The Knight Online Player
8 Kas 2015
4
0
1
bu dediğinize kendiniz inanıyormusunuz ki. niye atayım. bir yere fotograf
 

Duellona

The Knight Online Staff
Yönetici
The Knight Online Staff
26 May 2015
1,966
57
48
Mahkemeyle ilgilenen yetkili : Duellona


xSkip oyuncuları oyundan hile yakalayıp attığı an ekran görüntüsü alır ve xskip yönetim panelinde bu görüntüler görüntülenmektedir. Anticheat'a yeni eklenen bir özelliktir ve biz şüphelendiğimiz kullanıcıları ve şikayet gelen kullanıcıları buraya IP adreslerini yazıp birşey varmı diye kontrol ederiz. Herhangi bir şekilde sürekli olarak anlık fotoğraf çekme veya istediğin zaman foto alma gibi bir özellik yoktur. Oyundan hile yakalayıp attığı zaman kendisi otomatik çekmektedir. Bunun benzeri sXe anticheat, XIGNCODE(Usko) ve Steam'dada mevcuttur ve illegal birşey değildir.





Karar : Reddedildi, LegendLady gereksiz tartışmalara neden olduğu için forumdan banlandı.


Konu Kapatıldı


Mahkeme Sona Erdi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst