WAR Premium aldım ama olta gelmedi.

ScorDrag

The Knight Online Player
2 Tem 2015
107
1
18
konuyu ticket olarak yazdım cevaben war preyi açtırınca L ye gelir demişler. bunu ben de biliyorum. ama gelmedi inceleyebilirsiniz sabah war pre aldım ama olta filan gelmedi hiç bir şey. ilgilenirseniz sevinirim.
 

AliMUTLU

Juri Seviye 2
5 Haz 2015
365
4
18
War prede olta yoktur sadece Dragon wing gelir başka bir getirisi yoktur.
 

ScorDrag

The Knight Online Player
2 Tem 2015
107
1
18
Burda 9 numarada 1 aylık fishing pole yazıyor.


 

ScorDrag

The Knight Online Player
2 Tem 2015
107
1
18
ayrıca tickettan gelen cevapta war preyi npc de kırdırdığınızda fishing pole Letter ınıza gelir diye bir cevap aldım.
 

AliMUTLU

Juri Seviye 2
5 Haz 2015
365
4
18
Orda bir yanlışlık var düzeltilmemş arası oyuna açılan upgradeleri ve pre gösteren pencerede sadece wing yazıyor. bende dc pre kullanıyorum banada olta gelmedi.
 

ScorDrag

The Knight Online Player
2 Tem 2015
107
1
18
umarım o yanlışlığı düzeltirler en kısa zamanda ben de bunun için ticket attım.
 

Duellona

The Knight Online Staff
Yönetici
The Knight Online Staff
26 May 2015
1,966
57
48
Kırdırdığınız zaman Letterden gelir. Aldığınızda gelmemektedir.
 

lBscPlyrl

The Knight Online Player
28 Haz 2015
66
1
8
dc prede golden mattock geliyor sanırım zaten fshing zımbırtısı degildi diye hatırlıyorum
 

ScorDrag

The Knight Online Player
2 Tem 2015
107
1
18
Kırdırdığınız zaman Letterden gelir. Aldığınızda gelmemektedir.
3. kez aynı cevabı alıyorum. ve 3. kez aynı cevabı veriyorum: kırdırdım ve Letter dan gelmedi. konu kapatılabilir istemiyorum olta da zımbırtı da kanat da. sağolun.
 

willowed

Active Member
24 Nis 2022
196,128
0
36
36
audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysis generalprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasiron hardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidisease keepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpoint lactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirm learningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoon obstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimator railwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblock secularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
 

willowed

Active Member
24 Nis 2022
196,128
0
36
36
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфосайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
 
Üst