- Konbuyu başlatan
- 25 Eki 2015
- 1
- 1
- 3
Sayın yöneticiler ve arkadaşlar karus kralıyla bi diyalog geçti. adam 80 level maden char. Karus ırkını amacı gb kasmak olan bi insana emanet ettiniz. Ve 3 5 arkadaşıyla aksama kadar 50 levele char kasıp o verilen 1 günlük premium sayesinde oy kullanarak kral olan bir insan. Amacı gb kasmak olan bir insana oyun kasasını emanet ediyoruz.Bu adam nasıl bizimle ilgilenecek şikayetlerimizle ilgilenecek zaten günün cogunlugunu a-f-k geçiriyor. Benim dün açtığım konuda CEARE isimli playeri cz de veya lüferde kimse görmemiş dediğim zaman bana yapılan acıklama ırk değiştirmiştir veya exp kasıyordur oldu ve konu kapandı.Krallık dediğiniz olay arkadaslara aksama kadar 50 levele char actırıp oy kullandırıp bunun sayesinde kral olup madende a-f-k bırakmaksa eğer kusura bakmayın ben böyle bi serverda oynamam. 7/24 ümü bu oyuna ayırıyorsam eğer krallıgı haketmeyen bi insan sahtekarlıkla bunu elde alıyorsa mümkünse seçimlerin baştan yapılmasını istiyorum desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar karus ve human ırkı olarak. Saygılarımla MIA..
Moderatör tarafında düzenlendi: