- Konbuyu başlatan
Serverın ardream server değil neden ardream aktif bırakıyorsun ? hadi aktif bıraktın, neden gereken önemi göstermiyorsun ?Merhaba
Serverimiz ardream sw değildir. Bu düşünceden cıkmanızı öneririz. Oylamalar yapılacaktır.
iyi eğlenceler dileriz
TheKnightOnline Takımı
Neyin önemini gösterecek dostum oynamayan adama gel ardream mı oyna diyecek oynamak isteyen oynar oynamak istemeyen cz oynar bu bukadar basit bi durum tutupta useri gel illa ardream oyna diye zorlayacak hali yok ya adamınServerın ardream server değil neden ardream aktif bırakıyorsun ? hadi aktif bıraktın, neden gereken önemi göstermiyorsun ?
Kardeşim ne alakası var bu söylediklerinin konuyla. biz diyoruz ki ardream mapı turnuvalar için kullanılan map orjinal ardream mapı değil. ayrıca boss yok, boss taşı yok riote ile bakışıyoruz akşama kadar. bu da demektir ki ardream aktif ama biz ilgilenmiyoruz gereken önemi göstermiyoruz gidin rioteyle eğlenin.Neyin önemini gösterecek dostum oynamayan adama gel ardream mı oyna diyecek oynamak isteyen oynar oynamak istemeyen cz oynar bu bukadar basit bi durum tutupta useri gel illa ardream oyna diye zorlayacak hali yok ya adamın
Sana katılıyorum kardeşim anlamazlar işte bunlar arderamda user olmamasının sebebi map Biz VaTaN Clanı olarak sırf map yüzünden pk ya gelmiyoruz.Kardeşim ne alakası var bu söylediklerinin konuyla. biz diyoruz ki ardream mapı turnuvalar için kullanılan map orjinal ardream mapı değil. ayrıca boss yok, boss taşı yok riote ile bakışıyoruz akşama kadar. bu da demektir ki ardream aktif ama biz ilgilenmiyoruz gereken önemi göstermiyoruz gidin rioteyle eğlenin.